Smooth an 't Woord

Smooth an 't Woord
Smooth an 't Woord

Smooth an ‘t Woord: vlotte toegang tot info en advies

Je weg vinden in de wereld van het VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap) is niet eenvoudig. Ook jouw ouders en netwerk hebben misschien heel wat vragen. Gelukkig heeft Viro daarvoor echte experten in huis: de mensen van het Loket. Zij zijn dankzij Smooth an ‘t Woord voortaan extra makkelijk bereikbaar, want je vindt hen op vaste momenten bij Viro, op verschillende scholen én in het Huis van de Bruggeling.

Van individuele vragen tot infosessies

Stel: iemand uit jouw netwerk heeft een vraag over VAPH-materie. In de scholen BuBaO Ter Dreve en BuBaO het Noordveld én in het Huis van de Bruggeling vind je voortaan op vaste momenten experten van het Viro-loket. Zij kunnen vaak meteen een antwoord geven op jullie vragen. Zien ze dat een vraag vaak terugkeert, dan organiseren ze heel graag een infosessie.

Mail ons jouw vragen

Een hulplijn over de digitale kloof

Veel gebeurt nu online: online formulieren of platformen waar je documenten moet uploaden. Het is niet altijd eenvoudig om je weg te vinden in die digitale wereld. Via Smooth an ‘t Woord kan je ook daarbij hulp vragen.

Waar vind je Smooth an ’t Woord?

Je vindt onze Loket-experten op deze momenten in de scholen en in het Huis van de Bruggeling:

  • BuBaO Ter Dreve: op maandagvoormiddag tussen 9 en 10 u.
  • BuBaO Het Noordveld: op vrijdagnamiddag tussen 14 en 17 u.
  • Het Huis van de Bruggeling: op dinsdagnamiddag tussen 14 en 17 u. in lokaal Bachten Beukenbos. Je kan langskomen zonder afspraak. Neem gewoon een ticketje aan de onthaalmachine.

Wat kost Smooth an 't Woord?

Smooth werkt vooral met RTH-punten.

RTH-wat? Denk jij dat je geen recht hebt op RTH? Of heb je een VAPH-erkenning, en wil je toch graag gebruik maken van dit aanbod. Neem dan zeker contact op via smooth.woord@virovzw.be of 050 39 01 24: we bekijken graag samen wat kan.