Smooth an 't Werk

Smooth an 't Werk
Smooth an 't Werk

Smooth an ’t Werk: jouw inclusieve vakantiejob

Een extra bolletje op je ijsje, een filmticket, sneakers om mee door de zomer te zoeven, een nieuwe gsm …: je centen verdwijnen soms snel van je bankrekening. Een vakantiejob is voor veel jongeren de oplossing, maar dat lijkt vaak moeilijk als je een beperking hebt. Jammer, want veel studentenjobs lukken voor bijna iedereen. Daarom opent Smooth an ’t Werk graag deuren om jou goed voorbereid aan de start te krijgen.

Jij komt in aanmerking voor Smooth an ’t Werk als je:

  • Naar school gaat
  • Minstens 2 jaar middelbaar hebt afgewerkt
  • Dit jaar 16 jaar wordt (of ouder bent)
  • Geen VAPH-erkenning hebt

Hoe ga ik Smooth an ‘t Werk?

Het werk zelf is voor jou, maar je Smooth-coach bereidt graag mee voor. Wat zijn jouw talenten? Hoe maak je een cv? Wat staat in zo’n contract? Wat met je loon? Hoe pak je een sollicitatiegesprek aan? Wat is belangrijk op de werkvloer? Hoe bereid je je voor op je eerste werkdag?

Geen saaie lessen, maar leuke infomomenten op maat met een enthousiaste coach. Na het voorbereidend parcours ga je met veel goesting aan de slag.

Hoera, ik heb een vakantiejob!

Proficiat, een vakantiejob! Ook als je aan het werk gaat, is je Smooth-coach er voor jou. Die helpt jou om je in te werken op je werkplaats. Je kan ook altijd bellen als je een vraag of probleem hebt.

Wat kost Smooth an ’t Werk?

Smooth werkt vooral met RTH-punten voor de momenten voor vorming, ontmoeting en coaching.

RTH-wat? Denk jij dat je geen recht hebt op RTH? Of heb je een VAPH-erkenning, en wil je toch graag gebruik maken van dit aanbod? Mail ons dan op smooth.werk@virovzw.be of bel naar 050 39 01 24: we bekijken graag samen wat kan.

Voor het voorbereidend traject betaal je 15 euro. Je krijgt een topvoorbereiding voor je vakantiejob, een bundeltje vol handige info en een CV om indruk mee te maken. Wil je ondersteuning op je werk via een werktraject, dan kost dat jou ook 15 euro. In ruil kan je rekenen op iemand die jouw start samen met jou in handen neemt.

Klaar voor een vakantiejob?

Laat ons dat dan weten! Stuur een mail naar smooth.werk@virovzw.be of bel ons op 050 39 01 24.