Goesting om mee te werken bij Viro?

Word deel van ons Viro-team

Zoek je een job bij een warme werkgever als Viro vzw? Wil je graag betrokken zijn als buur, of je engageren als vrijwilliger? Of zoek je een stageplaats? Je bent van harte welkom!

Want Viro zijn we samen: welke rol jij ook opneemt, je bent onmisbaar om mee te bouwen aan de weg. We zijn nieuwsgierig om jou te leren kennen!

Vacatures

Een job bij Viro vzw

Wat jouw talenten en krachten ook zijn, je bent van harte welkom bij Viro. Ontdek op onze jobsite of je er een vacature vindt die jouw nieuwsgierigheid prikkelt en solliciteer voor een job die jou op het lijf geschreven is.

Voor vragen over jouw profiel, mogelijke toekomstige jobs ... kan je terecht op vacature@virovzw.be, of via het contactformulier.

Viro zoekt jou!
Goesting in een job bij Viro vzw? Wij zijn al nieuwsgierig naar jou!
Vind jouw nieuwe job bij Viro vzw
Word vrijwilliger

Versterk Viro als vrijwilliger

Jij kan als vrijwilliger een grote meerwaarde betekenen voor onze cliënten, naast de professionele zorg die Viro voorziet. Ontdek welke rollen voor jou mogelijk zijn binnen Viro.

Heb je een ander idee of suggestie? Neem dan zeker contact op met onze vrijwilligerscoach Marthe!

individueel vrijwilliger

Individueel

Een kappersbezoek, koffie gaan drinken, samen naar de bib of mee wandelen en fietsen: jouw engagement zorgt ervoor dat een cliënt individueel kan genieten van een alledaags moment.

vervoersvrijwilliger

Vervoer

Onze cliënten gaan graag de wereld in, en daarin kan jij hen praktisch ondersteunen. Als het openbaar vervoer geen antwoord biedt, kan jij als vrijwilliger de mobiliteit van cliënten vergroten.

vrijwilligen in groep

In groep

Ook in groep trekken we er graag op uit. Voor cliënten met een grotere zorgvraag is extra hulp erg welkom. Of het nu eenmalig is zoals op een festival, fuif of sportwedstrijd, of een wekelijkse activiteit: alles kan.

Interesse? Laat van je horen als buur of proef van vrijwilligen!

Word vrijwilliger bij Viro

Stages

Doe ervaring op bij Viro als student of stagiair

Op zoek naar een korte of lange stage? We bieden je graag een plaats aan tussen onze Viro-collega's. Ook binnen een oriënterende module bij de VDAB kan je bij Viro terecht voor je stage.

Voor taken, projecten en opdrachten die ook voor Viro een meerwaarde hebben, helpen we je ook graag op weg.

Lijkt bijleren bij Viro iets voor jou? Neem dan zeker contact op met ons.

Doe je stage bij Viro

Nieuwsgierig naar meer?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang af en toe een update
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viro