Inclusieve kookcursus met CVO Miras

  • Nieuws
Inclusieve kookles eenvoudige nagerechten met CVO Miras
3 april 2024

Een inclusieve kookcursus waar mensen met en zonder beperking leren om eenvoudige nagerechten te maken: da's de samenwerking tussen Viro vzw en CVO Miras in een notendop. Nieuwsgierig? Lees hier meer!

Is bakken een hobby van jou? Geef je die passie graag door? Of help je gewoon graag mensen die iets willen bijleren? Dan is deze kookcursus jou misschien op het lijf geschreven!

CVO Miras organiseert een kookcursus voor mensen met en zonder beperking. Viro vzw begeleidt de leerlingen met een beperking om de kookles zo op hun maat aan te bieden.

Neem jij graag deel?

Leer je graag eenvoudige nagerechten maken van een professionele lesgever in een topkeuken van Spermalie, en wil je zo je certificaat 'eenvoudige nagerechten' behalen? Neem dan contact op met Viro-begeleider Wietse via e-mail of op 050 39 01 24.

Praktisch

De lessenreeks van 10 lessen start op maandag 23 september en vindt wekelijks plaats van 9 - 12.30 u. in de Snaggaardstraat 15 in Brugge. Deelnemen kost € 60 per reeks, of € 12 per reeks met VAPH-korting. Je betaalt € 125 voor ingrediënten.

Schrijf hier in voor de kooklessen bij CVO Miras

Handen uit de mouwen als vrijwilliger?

Word je graag vrijwilliger die de cursisten een handje helpt tijdens de kookles, met hulp van een Viro-begeleider? We streven ernaar om een fijn groepje te vormen dat mensen met een beperking in hun kracht zet om culinair bij te leren en hun certificaat te behalen. Iets voor jou? Laat dan iets weten aan vrijwilligerscoach Marthe via e-mail of op 050 39 01 24.